HTML

kert

a régi kertem folytatása

Friss topikok

  • dwainflynn2138117887: Get any Desired College Degree, In less then 2 weeks.Call this number now 24 hours a day 7 days a... (2006.04.25. 11:34)
  • lucyericks8106: I read over your blog, and i found it inquisitive, you may find My Blog interesting. My blog is ... (2005.11.13. 02:18)

Linkblog

2004.09.30. 18:15 muzsa

Itt tartunk. Ha bajom van, márpedig van egy pár, akkor 10 liter pulykanyaklevest főzök azonnal.Egyébként ahogy É-t, engem is elkapott a Rachel-ség: az dob fel a legjobban, ha arra gondolok, hogy vennem kell valamit. És a pulykanyakleves erre is jó, mert személyes receptem szerint legalább tizenöt alkotóeleme van, amiket mind mind meg kell venni. Persze van bennem egy adag Monica is, az is akkor, hogyha bajom van, és most van egy pár. Ilyenkor segít, ha Excel táblában összeírom a családom, plusz a szűk baráti köröm, plusz A 30 rokona, és elképzelem, hogy hozzámegyek feleségül, és ezeket az embereket (83) meg kell hívnom.

Rachelt egyébként vissza kell szorítanom magamban kíméletlenül, mert csak holnaptól van munkám, tehát még egy hónapig nincs fizetéses boríték, na de nem is ez a baj, vagyis nem ettől szenvedek, hanem hogy elv társaim előtt magyarázkodnom kell, amkor meghallják, hova megyek végül dolgozni. Értetlenkéim. Mind prostituálódtok piszkos anyagiak miatt, csak máshol. Hát én is ezt teszem.

És a kurva celebriti nőgyógyásznál november 4 volt az első szabad időpont, lehet, hogy ez VV Györgyi pácienstársnak megfelel, de én nem bírok ennyit várni. Most akarom tudni, hogy lehet gyerekem, illetve, hogy lehetne, ha.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zsaklintriste.blog.hu/api/trackback/id/tr101495736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása